Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wraak
Wraak
.Ze zetten me tussen hen in en Dumas reed weg. Croix knelde me zowat de keel af met zijn ene arm en met zijn hand greep en kneep hij me waar hij maar kon. Ho... »
 
 
 
 
 

Oekraine en De Krim
Oekraine en De Krim
Oekraïne. Een veel gehoorde naam de laatste tijd en dan vooral omdat er een passagiersvliegtuig is neergeschoten.Wat is dat eigenlijk voor een land: Oekraï... »
 
 
 
 
 

Beestenboel om ons heen
Beestenboel om ons heen
We kennen allemaal wel beestjes als het konijn, de hond, de cavia, de kip en de kat. Dat zijn allemaal dieren die de mens zelf naar de woning of de tuin heef... »
 
 
 
 
 

islam
islam
Dit is een boekje over de islam. Door miljoenen wordt de islam beschouwd als een godsdienst en nog meer miljoenen vinden het de enige ware godsdienst.Er zijn... »
 
 
 
 
 

Hitler
Hitler
In dit werk zal het ook gaan om wie er schuldig is. Niet echter alleen de misdragingen van bijvoorbeeld de SS en de Wehrmacht tegen zowel hun directe tegenst... »
 
 
 
 
 

HET GROTE, STOERE MANNENBOEK
HET GROTE, STOERE MANNENBOEK
Vooral in de politiek is er een ziekelijke drang naar het gelijk stellen van Mannen en Vrouwen. Hierbij wordt wettelijk niet toegestane discriminatie op grot... »
 
 
 
 
 

Patton
Patton
De Amerikaanse generaal Patton mag best wel een bijzondere generaal genoemd worden. Niet alleen vanwege zijn prestaties op het terrein van de oorlogshandelin... »
 
 
 
 
 

Een Bittere strijd
Een Bittere strijd
Deze historische roman speelt zich af ten tijde van de Tweede Vrijheidsoorlog, ook wel Tweede Boerenoorlog genoemd, tussen de zelfstandige republieken Oranje... »
 
 
 
 
 

Opdracht in Jeruzalem
Opdracht in Jeruzalem
Opdracht in JeruzalemDoor toeval zijn twee edelen met elkaar in aanraking gekomen. In verband met een groot geheim dat de wereld van het Christendom op zijn ... »
 
 
 
 
 

Zelfdoding moet mogelijk zijn
Zelfdoding moet mogelijk zijn
Iemand die bewust tot zelfdoding wil overgaan stuit op een muur van onwil. Een muur die wordt opgeworpen door politiek en godsdienst. Van scheiding van kerk ... »