Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dinky Toys
Dinky Toys
With Price Guide »
 
 
 
 
 

Richard Simmillion
Richard Simmillion
'Ik heb een kleine reeks nagenoeg geheel autobiografische verhalen geschreven en die kunt u herkennen aan het feit dat ze steeds dezelfde hoofdpersoon hebben... »
 
 
 
 
 

Poetracks
Poetracks
In de productie <i>Poetracks</i> bewerken goeie popmuzikanten een gedicht van een Grote Nederlandse dichter tot een song. In dit luisterboek hoor je verschil... »
 
 
 
 
 

Machines in bikini
Machines in bikini
In oktober 1974 publiceerde Willem Frederik Hermans <i>Machines in bikini</i> als bibliofiele uitgave bij De Eliance Pers te Zandvoort. Begin 1976 zijn er pl... »
 
 
 
 
 

Machines en emoties
Machines en emoties
Ze hadden veel gemeen: Willem Frederik Hermans en Rudy Kousbroek. Twee schrijvers, twee bèta-wetenschappers, twee rationalisten, twee enfants terribles die ... »
 
 
 
 
 

Volledige werken
Volledige werken
Kort na de oorlog schreef Willem Frederik Hermans onder hetpseudoniem Fjodor Klondyke vier thrillers op zakformaat: <i>Misdaadstelt de wet, De leproos van Mo... »
 
 
 
 
 

De laatste resten tropisch Nederland
De laatste resten tropisch Nederland
Een dagboekje en twee met eigen foto's geïllustreerde bijdragen, die Hermans naar aanleiding van zijn reis naar Suriname en de Nederlandse Antillen, begin 1... »
 
 
 
 
 

Ik heb altijd gelijk
Ik heb altijd gelijk
Lodewijk Stegman die er als kind van droomde generaal te worden, keert na de tweede politionele actie uit Indonesië terug naar zijn vaderland. Hij is zo ver... »