Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ecuador en de Galapagos-eilanden
Ecuador en de Galapagos-eilanden
In deze gids is ruim aandacht besteed aan de geschiedenis de cultuur de bezienswaardigheden en diverse themas uit het huidige dagelijkse leven. De planten en... »
 
 
 
 
 

Ecuador en Galapagos
Ecuador en Galapagos
Steeds meer bezoekers zijn op de hoogte van de schatten van het Andesgebergte en de Galápagoseilanden. Toch is het in Ecuador en op de eilanden nog steeds n... »
 
 
 
 
 

Sardinië
Sardinië
Sardinië heeft vrijwel alles te bieden. Er zijn lange stranden, kleine baaitjes en azuurblauwe zee bij de toeristische gebieden rond Olbia aan de Costa Smer... »
 
 
 
 
 

Ecuador en de Galapagoseilanden
Ecuador en de Galapagoseilanden
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Steeds meer bezoekers zijn op de hoo... »
 
 
 
 
 

Sardinië
Sardinië
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Sardinië is (nog) niet ontdekt door... »
 
 
 
 
 

Ecuador en de Galápagoseilanden
Ecuador en de Galápagoseilanden
De (natuur)schatten van het Andesgebergte en de Galápagoseilanden zijn wereldberoemd. Vooral de Galápagoseilanden met hun unieke dierenwereld, waar de natu... »