Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bruun de beer
Bruun de beer
Brun de beer is de lievelingsbeer van een zieke peuter. Haar wilde oudere broertjes spelen ook met hem. Eerst heel onschuldig maar dan steeds wilder. Zo rake... »
 
 
 
 
 

Dierenverhalen
Dierenverhalen
Dierenverhalen bevat de mooiste verhalen van Van de Hulst over dieren. De avonturen van de wilde hond Max, Cornelia de muis, de deftige kip Kokkelesientje en... »
 
 
 
 
 

Annelies
Annelies
Annelies is met Peter naar het weiland gegaan. Zonder het tegen haar moeder te zeggen Als het later en later wordt en Annelies is nog steeds nergens te beken... »
 
 
 
 
 

Het zwarte poesje
Het zwarte poesje
Daar holt Sanne op een draf haar zusje en broertje achterna. Zij gaan naar school. Sanne nog niet. Sanne is nog te klein. Maar Sanne mag hen wel een eindje w... »
 
 
 
 
 

Hans in het bos
Hans in het bos
 »
 
 
 
 
 

Het plekje dat niemand wist
Het plekje dat niemand wist
De agent gaat op zoek naar Jaap en Tom naar het bordje van de boer en naar de pan van mevrouw De Wit. Jaap en Tom hebben een geheim plekje en dat mag de agen... »
 
 
 
 
 

Voetstapjes in de sneeuw
Voetstapjes in de sneeuw
Het is oudejaarsavond. Mama heeft oliebollen gebakken. Miep mag een mandje met oliebollen naar opa en oma brengen. Ze zal meerijden met de bakker, tot aan de... »