Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ik kom haastelijk
Ik kom haastelijk
Ik kom haastelijkHet Lam zál overwinnen. Dat is de kernboodschap van het boek Openbaring van Johannes. In dit deel gaat het over de ondergang van alle vijan... »
 
 
 
 
 

Mails van jongeren
Mails van jongeren
Wie ben jij? Vaak wordt die vraag gesteld. Op school, op je werk, in de buurt. Jij bent gedoopt en jij gaat naar de kerk.Veel jonge mensen in je omgeving beg... »
 
 
 
 
 

Genademiddelen
Genademiddelen
 »
 
 
 
 
 

Liefgehad
Liefgehad
De Bijbel is het boek van Gods Raad. We lezen hoe de Heere Zijn belofte geeft in een verloren wereld. Het Vrouwenzaad zal de kop van satan vermorzelen. Dit i... »
 
 
 
 
 

Behouden
Behouden
De persoon van Noach herinnert ons aan de zondvloed, Gods oordeel, Gods genade, de regenboog en het verbond.Door het geloof heeft Noach de ark toebereid en w... »
 
 
 
 
 

De zeven zegelen
De zeven zegelen
Het boek Openbaring is een troostboek is voor Gods kinderen, in het bijzonder voor hen die leefden aan het eind van de eerste eeuw na Christus. Johannes mag ... »
 
 
 
 
 

Met innerlijke ontferming bewogen
Met innerlijke ontferming bewogen
We leven in een veelbewogen tijd. Deze preken behandelen thema’s die jongeren raken. Ze zijn geschikt voor persoonlijke bezinning en om in leesdiensten te ... »
 
 
 
 
 

Rond de Runde
Rond de Runde
 »
 
 
 
 
 

De zeven gemeenten
De zeven gemeenten
De brieven aan de zeven gemeenten zijn een onderzoek van de verhoogde Christus naar Zijn Kerk op aarde. De Kerk is het lichaam van Christus. Zij moet het Eva... »