Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verdwijnpunt
Verdwijnpunt
Verdwijnpunt »
 
 
 
 
 

De man die zijn sporen wiste
De man die zijn sporen wiste
(POD) Als in De man die zijn sporen wiste, het vierde deel in de Karen Pirie-thrillerreeks van Val McDermid, een tienerjongen in een gestolen auto een ongelu... »
 
 
 
 
 

The Retribution
The Retribution
 »
 
 
 
 
 

Het profiel
Het profiel
Tony Hill, hoofd van de Nationale Taakeenheid Profilering, geeft zijn team opdracht te onderzoeken of er een verband is tussen de verdwijningen van dertig ti... »
 
 
 
 
 

Het profiel
Het profiel
(POD) Nieuw aangestelde profielschetser Tony Hill heeft in Het profiel, deel twee van Val McDermids thrillerserie over Tony Hill en Carol Jordan, zijn handen... »
 
 
 
 
 

De vrouw die niet opgaf
De vrouw die niet opgaf
Als er in De vrouw die niet opgaf, het derde deel in Val McDermids Karen Pirie-thrillerreeks, een skelet wordt gevonden in een oud gebouw in Edinburgh, is he... »
 
 
 
 
 

Verdwenen
Verdwenen
(POD) In Verdwenen van bestsellerauteur Val McDermid loopt de vijfjarige Jimmy Higgins op een groot Amerikaans vliegveld mee met een man in uniform – en ve... »
 
 
 
 
 

Abgeblasen
Abgeblasen
1. Teil der Kate Brannigan-Reihe. »
 
 
 
 
 

Sporen van misdaad
Sporen van misdaad
Over forensisch onderzoekLijken kunnen spreken, voor de juiste verstaander. Ze vertellen over hun herkomst, over hun leven en hoe ze aan hun einde kwamen, en... »