Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Kermisdief
Kermisdief
Bart en Joost gaan naar de kermis in Groningen. Joost heeft walkietalkies bij zich, maar die vindt Bart voor kleine kinderen. Als Bart in de "Booster" zit, v... »
 
 
 
 
 

Een rijdend vakantiehuis
Een rijdend vakantiehuis
Een prachtig prentenboek voor kleuters.Thijs zijn vader en moeder laten hem een caravan zien. Zijn vader vertelt dat het een rijdend huis is, dat ze meenemen... »
 
 
 
 
 

Bruinoog
Bruinoog
Muizenissen voor kinderen vanaf 6 jaar. Eef speelt buiten met Mies.Daar ziet ze gif.Als een muis van dat gif eet, gaat hij dood.Dat wil Eef niet.Zij vindt mu... »
 
 
 
 
 

Spoken bestaan niet
Spoken bestaan niet
Bram moet naar bed.Hij keek naar een film.Over een spook.Het was eng.Spoken bestaan niet.Dat weet Bram echt wel.Maar hij kan toch niet slapen.Zijn gordijn ga... »
 
 
 
 
 

Meer dan een etiket
Meer dan een etiket
Leven met autisme en AD(H)DHet eerste boek over diagnose ADHD énn autismeHoe langer hoe meer mensen, ook volwassenen, krijgen zowel de diagnose autisme als ... »
 
 
 
 
 

Is dit alles?
Is dit alles?
Is dit alles? borstkankerroman met feelgoodelementenSandra Zegers en haar vriendin Tanja hebben alles wat ze altijd wensten: een man, twee kinderen en een le... »
 
 
 
 
 

Blind vertrouwen
Blind vertrouwen
Als Bert na schooltijd naar huis fietst, staat er een verhuiswagen bij het huis van de buren. Hij is heel benieuwd wie daar komt wonen. Zo snel mogelijk gaat... »
 
 
 
 
 

Bruinoog
Bruinoog
 »
 
 
 
 
 

Weg was de weg
Weg was de weg
Een weg is een straat, maar als iets weg is, ben je het kwijt. Je kunt lekker met je regenlaarzen in een plas stampen, maar doet ook een plas op de wc. En we... »
 
 
 
 
 

Op zoek naar Torrie
Op zoek naar Torrie
Op een dag wordt Bas de boktor wakkermet een vreemd gevoel in zijn buik.Zijn zus Torrie ligt niet op haar slaapplek.Bas eet iets met zijn broer Bokkie.Daarna... »