Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wonderbaarlijk buigt zich over water
Wonderbaarlijk buigt zich over water
Wie of wat is wonderbaarlijk? Wonderbaarlijk is ongrijpbaar maar herhaalbaar, ze is ‘een besef’, een ‘samenloop van omstandigheden’, ze is alles tege... »
 
 
 
 
 

Het lot van de kikker
Het lot van de kikker
In zijn nieuwste dierenroman stelt Toon Tellegen de kikker centraal, een rol die de kikker maar wat graag op zich neemt. Hij kwaakt dat het een lieve lust is... »
 
 
 
 
 

Voor elkaar
Voor elkaar
<p>De dieren zijn bijna allemaal vrienden van elkaar en komen elkaar vaak tegen in het bos, aan de oever van de rivier of ergens anders op de wereld.</p><p>Z... »
 
 
 
 
 

Ik zal je nooit vergeten 1 CD
Ik zal je nooit vergeten 1 CD
`Twee vrouwen. Mei. Iedereen zwijgt. Verwachtingen ontbreken of zijn te hoog gespannen. Grasveldjes met tafeltjes, stoelen. Gele bloemen. De een wordt vergee... »
 
 
 
 
 

Ik wou
Ik wou
Een reeks krachtige kinderportretten van Ingrid Godon;;;Toon Tellegen liet zich inspireren en schreef er korte teksten bij.;;;Aangevuld met schetsen Stuk voo... »
 
 
 
 
 

De egel, dat ben ik
De egel, dat ben ik
‘Ik wou dat ik in mijn hoofd kon kijken, dacht de egel. Wat een rommel moet het daar zijn! Waarom kan ik wel mijn huis opruimen en mijn hoofd niet?’
In <... »
 
 
 
 
 

Ik zal altijd
Ik zal altijd
Na het grote succes van <em>Wij alleen</em>, waarvan binnen enkele maanden meer dan 20 000 exemplaren werden verkocht, kiest Toon Tellegen nu zijn mooiste di... »
 
 
 
 
 

Boeken pakket
Boeken pakket
 »