Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De brief voor de koning
De brief voor de koning
Dit luisterboek vertelt het verhaal van de 16-jarige schildknaap Tiuri, die in de nacht voor hij tot ridder zal worden geslagen een geheime opdracht krijgt. ... »
 
 
 
 
 

Torenhoog en mijlen breed
Torenhoog en mijlen breed
Naar wouden heeft Edu zijn hele leven al verlangd. Op aarde zijn de bossen inmiddels verdwenen, en daarom is hij planeetonderzoeker geworden. Hij wil naar Ve... »
 
 
 
 
 

De torens van februari
De torens van februari
Hoe kom ik hier? Wat doe ik hier? Ik weet niet wie ik ben...Ik vroeg: 'Welke dag is het vandaag?''Dertig februari,' zei de oude man.Plotseling zag ik de zee.... »
 
 
 
 
 

Geheimen van het wilde woud
Geheimen van het wilde woud
Langzaam liep ridder Ristridin verder. De sneeuw kraakte onder zijn voeten en nu en dan braken er takjes af. Verder geen geluid. Hij voelde zich als een reiz... »
 
 
 
 
 

Ogen van tijgers
Ogen van tijgers
Jock Martijn is ontslagen als planeetonderzoeker op Venus. Nu is hij kunstschilder op de Aarde en voelt zich een gevangene. De Aarde is één grote stad, get... »
 
 
 
 
 

Torenhoog en mijlenbreed
Torenhoog en mijlenbreed
Een geheimzinnige kracht brengt planeetonderzoeker Edu Jansen ertoe tegen de voorschriften in te landen midden in de Venuswouden. 'Waar wouden zijn als vuur ... »
 
 
 
 
 

De blauwe maansteen
De blauwe maansteen
'Ik kom van onder de aarde, Magog, Magog, Magoggeltje,' zingen de kinderen op het schoolplein. En dan... komen de tegels omhoog en rijst een gedaante uit de ... »
 
 
 
 
 

Zeeen van tijd
Zeeen van tijd
Denk je wel eens na voordat je een deur opendoet? Je weet nooit echt wat er is aan de andere kant. Je denkt het te weten, maar zéker weet je het pas als je ... »
 
 
 
 
 

Der Brief F
Der Brief F
Der Brief für den König »