Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Afrikaanse weg
De Afrikaanse weg
Grote letter uitgave »
 
 
 
 
 

Het zandkasteel
Het zandkasteel
Filmproducent Ton van der Lee vertrekt, moe van zijn jachtige bestaan naar Afrika om een oude droom te verwezenlijken: de bouw van een huis in de woestijn.Ge... »
 
 
 
 
 

De geestbewaarder
De geestbewaarder
Caspar, de jonge stuurman van een achrticndc-eeuws Zeeuws slavenschip, stroopt de Afrikaanse kusten af om rijk te worden aan de handel in 'die beesten' - en ... »
 
 
 
 
 

De boot naar Timboektoe
De boot naar Timboektoe
De boot naar Timboektoe is een persoonlijk verslag van het grote avontuur dat Afrika heet en een liefdesverklaring aan zijn bewoners. Ontmoet Cinto, de smokk... »
 
 
 
 
 

De dans van de geesten
De dans van de geesten
Het leven in Afrika dreigt Ton van der Lee noodlottig te worden. Hij krijgt rivierkoorts en malaria. Westerse medicijnen en traditionele geneesmiddelen helpe... »
 
 
 
 
 

Lex
Lex
 »
 
 
 
 
 

Lex
Lex
 »
 
 
 
 
 

Kinderen van Afrika
Kinderen van Afrika
In de ontwikkelingshulp is de afgelopen jaren veel geld verspild. Sommige landen staan er zelfs slechter voor dan vroeger, vooral in Afrika. Veel politici wi... »
 
 
 
 
 

Lex Harding
Lex Harding
LEX HARDING 50 jaar media- en popcultuur Ton van der Lee Lex Harding is niet alleen een legendarische DJ bij Radio Veronica, maar ook een invloedrijk media-o... »