Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Doodskopvlinder
Doodskopvlinder
Een geheime missie om een oorlog te voorkomen.

  Een Nederlandse NAVO-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlindergi... »
 
 
 
 
 

Ik wil patat!
Ik wil patat!
 »
 
 
 
 
 

Voor koningin en vaderland
Voor koningin en vaderland
De succesvolle en bekroonde bestsellers (De dubbelganger, De anjercode, King Kong), over de geheimen rond de Slag om Arnhem en het Englandspiel nu in één b... »
 
 
 
 
 

De nachtwaker
De nachtwaker
In de herfst van 1978 wordt ’s nachts op de Amsterdamse Wallen een babymeisje gevonden in een doos, samen met tienduizend gulden en een wanhopig zelfmoordb... »
 
 
 
 
 

Ik wil mijn tand
Ik wil mijn tand
De Kleine Prinses heeft prachtige tanden. Wel twintig Ze poetst ze elke dag twee keer. Maar dan gebeurt er op een dag iets afschuwelijks de Kleine Prinses is... »
 
 
 
 
 

Zij is altijd de eerste!
Zij is altijd de eerste!
Prinses de Tweede is een hele leuke prinses, maar iedereen kijkt alleen maar naar haar zus, Prinses de Eerste. Op een dag heeft Prinses de Tweede daar meer... »
 
 
 
 
 

Zwarte weduwe
Zwarte weduwe
Een serie bloedige aanslagen treft het hart van Europa. Sir Charles Cavendish,hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, laat zijn Special Force-team een verdachte... »
 
 
 
 
 

De man zonder gezicht
De man zonder gezicht
In de jaren zestig van de vorige eeuw is Nederland een broeinest van activiteiten en infiltraties door Russische en Oost-Duitse geheim agenten. De Binnenland... »
 
 
 
 
 

De tweede november
De tweede november
Eind oktober 2004. Als informant van de AIVD rapporteert de jonge Nederlandse Marokkaan Hamid Mansur aan zijn superieur De Wolf dat de Hofstadgroep een aansl... »