Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De erfenis van Maurice
De erfenis van Maurice
Carmen heeft een midlifecrisis. Ze is alles beu in de eerste plaats haar interieur. Xavier ziet zich genoodzaakt op haar grillen in te gaan en zal diep in de... »
 
 
 
 
 

De jobhopper
De jobhopper
ALLE FANS VAN DE KLEINE KAMPIOENEN, OPGELET, WANT ZE ZIJN TERUG. Markske, Boma en de anderen beleven opnieuw hun jeugd. Geniet van extra veel stripplezier en... »
 
 
 
 
 

Het Dertigersdipje
Het Dertigersdipje
Welk kind droomde niet van een leven als stripheld? Spannende avonturen, gekke professoren, tijdreizen, de wereld redden van schurken... Helaas is het leven ... »
 
 
 
 
 

De malle mascotte
De malle mascotte
Paulien vindt in het bos een geitje dat is verloren gelopen. Ze neemt het beestje mee naar huis en verbergt het in het leegstaande kippenhok van Fernand. Maa... »
 
 
 
 
 

De verdwijning van Botty
De verdwijning van Botty
In de eerste strip van de populaire Ketnet-reeks #LikeMe proberen Caro, Maria, Yemi, Vince en co een groot mysterie
op te lossen.
Hun leerkracht ... »
 
 
 
 
 

De verdwenen kampioenen
De verdwenen kampioenen
Beleef het avontuur De verdwenen<br/>Kampioenen op een heel andere<br/>manier: vervolledig het verhaal met<br/>meer dan 100 stickertjes van alle<br/>hoofden ... »
 
 
 
 
 

De geschiedenis van het voetbal
De geschiedenis van het voetbal
Tweeëntwintig spelers en één bal. Meer is er niet nodig om miljoenen op onze aardbol te begeesteren. Vandaag is voetbal een van de populairste sporten ter... »
 
 
 
 
 

Queerville
Queerville
Queerville »