Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Tim op de tegels
Tim op de tegels
<h2>De klassieker <em>Tim op de tegels</em> in handig meeneemformaat</h2><p><em>'Wel op de stoeptegels blijven, hè,' zei Tims vader. </em>
<em>'Waaro... »
 
 
 
 
 

Bert en Bart en de zoen van de zombie
Bert en Bart en de zoen van de zombie
‘Team Bert en Bart!’ zei Dokter Dwangman. ‘Jullie zitten toch niet te LEZEN?’
Bert en Bart hoorden hem niet, want ze zaten te lezen.
Dokter D... »
 
 
 
 
 

Piet en de Piraten
Piet en de Piraten
 »
 
 
 
 
 

Stinkie
Stinkie
Ken je die boeken over paardenmeisjes? Die dromen van een eigen pony die Pinkie heet? En dat die droom dan uitkomt? En dat ze op het eind dan ook nog een wed... »
 
 
 
 
 

SMS
SMS
Het leven van Wade Bennet lijkt perfect: een lieve vrouw, een baan als presentator van een flitsende talkshow... Op het hoogtepunt van zijn carri en geluk, ... »
 
 
 
 
 

De fantastische vliegwedstrijd
De fantastische vliegwedstrijd
Welkom bij de Vliegwedstrijd voor Vogels! Tien teams gaan van start. Maar tijdens de race komen de deelnemers één voor één in de problemen. Team Flamingo... »
 
 
 
 
 

Agent en Boef en de fopmoppen
Agent en Boef en de fopmoppen
Het vierde deel in de bekroonde reeks over Agent en Boef Boef slaagt er weer in om uit de gevangenis te ontsnappen. Hij vlucht en onderweg neemt hij iederee... »
 
 
 
 
 

De lekker lange agent
De lekker lange agent
'De lekker lange agent' is een grappig prentenboek van Zilveren Griffel-winnaar Tjibbe Veldkamp. De mooie retro-illustraties werden gemaakt door de Zweedse G... »