Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Marte Jacobs
Marte Jacobs
 »
 
 
 
 
 

De sloop & andere verhalen
De sloop & andere verhalen
luisterboek »
 
 
 
 
 

Vrienden
Vrienden
Het was toch niet niks, Ferdi en ik. Met geen andere man heb ik zoveel gepraat, we gingen elkaar zien als iets dat in onze levens hoorde. Hij was een rare jo... »
 
 
 
 
 

Een goede dag voor de ezel
Een goede dag voor de ezel
'Toen hij weer buiten kwam, was de herfstschemering al over de winkelstraat gedaald. Er viel nog steeds een fijne regen. Hij had zich laten uitleggen waar de... »
 
 
 
 
 

Kathy's dochter
Kathy's dochter
Toen Tim Krabbé eind 1999 een mailtje kreeg waarin hem werd gevraagd of hij zich een meisje kon herinneren dat hij 37 jaar eerder had gekend, wist hij niet ... »
 
 
 
 
 

Vertraging
Vertraging
'Dertig en een half jaar nadat hij op zijn bromfiets uit Amsterdam was vertrokken voor een kampeervakantie in België en Frankrijk, voelde Jacques Bekker dat... »
 
 
 
 
 

Marte Jacobs
Marte Jacobs
'Er was een moment waarop ze allebei alleen aan de kant zaten en elkaars blik opvingen. Ze had een soort ernstige spot in haar blik, die hij niet eerder had ... »
 
 
 
 
 

De grot
De grot
'Oké, dacht hij, daar gaan we. Let goed op. Dit is hoe Egon Wagter zijn kamer verliet om naar de parkeerplaats te gaan.'<br/><br/>'Briljant _ perfect gedose... »
 
 
 
 
 

Een tafel vol vlinders
Een tafel vol vlinders
En Bram was zijn zoon. Juist omdat hij het niet was - van je eigen zoon zou je verplicht zijn te houden, waardoor je altijd moest twijfelen of je het wel ech... »
 
 
 
 
 

Wij zijn maar wij zijn niet geschift
Wij zijn maar wij zijn niet geschift
Op 20 april 1999 schoten twee jongens op Columbine High School in Littleton, Colorado, een leraar, twaalf leerlingen en zichzelf dood. Het wordt in Amerika n... »