Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Iedere stap is vrede
Iedere stap is vrede
Elke ochtend als we wakker worden hebben we weer 24 splinternieuwe uren om te leven. Wat een kostbaar geschenk Het ligt in ons vermogen zo te leven dat deze ... »
 
 
 
 
 

Being Peace
Being Peace
Classic Teachings From The World'S Most Revered Meditation Master »
 
 
 
 
 

Het hart van Boeddha's leer
Het hart van Boeddha's leer
<p>In deze herziene editie van 'Het hart van Boeddha's leer' maakt Thich Nhat Hanh ons deelgenoot van de basis van het boeddhisme. In zorgvuldig gekozen bewo... »
 
 
 
 
 

Thomas Merton
Thomas Merton
I Have Seen What I Was Looking for »
 
 
 
 
 

Je ware thuis
Je ware thuis
Vind elke dag vrede en rust met de wijsheden van één van 's werelds beroemdste boeddhistische leraren Thich Nhat Hanh. In zijn nieuwste boek 'Je ware thuis... »
 
 
 
 
 

In de voetsporen van de Boeddha
In de voetsporen van de Boeddha
`In de voetsporen van de Boeddha beschrijft niet alleen de uitzonderlijke levens¬loop van prins Siddhartha, maar is tevens een schitterende inleiding in het... »
 
 
 
 
 

Meditatief wandelen
Meditatief wandelen
Met 5 geleide meditaties op CD.<br/>Dit is een unieke handleiding waarin de oeroude praktijk van het mediteren gecombineerd wordt met wandelen.<br/>Het boek ... »
 
 
 
 
 

Angst
Angst
Praktische gids om angst te overwinnen.(H)erkennen en loslaten.Angst beheerst het leven van velen: angst voor eenzaamheid, voor verlies, voor ziekte of dood.... »
 
 
 
 
 

Proef
Proef
Om af te vallen moet je minder eten en meer bewegen. Het klinkt zo simpel, maar vaak lukt het niet. Dit boek laat zien hoe je uit een negatieve gewichtsspira... »