Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mindfulness
Mindfulness
Mindfulness is niets anders dan ontspannen je aandacht erbij houden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De truc ligt erin waarop je moet letten. Het snels... »
 
 
 
 
 

de Puberhond
de Puberhond
'De Puberhond, dwars, lief & slim' beschrijft de puber-avonturen van Hotch door Tessa Gottschal en is het vervolg op 'Hotch de Beagle, onverschrokken en eige... »
 
 
 
 
 

Overprikkeling en Alter Major
Overprikkeling en Alter Major
Door dit luisterboek kun je makkelijker met veranderingen omgaan, wordt kiezen overzichtelijker en raak je minder overspoeld door informatie, tegenstrijdighe... »
 
 
 
 
 

Emoties & gevoel
Emoties & gevoel
Deze cd helpt je om in je kracht te staan. Om op een zuivere wijze met je macht om te gaan. Daardoor stelt het je in staat om volop tot bloei te komen. De cd... »
 
 
 
 
 

Tegenslag en Vertrouwen
Tegenslag en Vertrouwen
Dit luisterboek is voor wiens vertrouwen geschonden is, door pesterijen, desinteresse, argeloosheid of kwade opzet. Het kan eenmalig zijn, zoals bij inbraak,... »
 
 
 
 
 

Hara Chakra
Hara Chakra
Wil je -lekker thuis op de bank- je zelfgenezende vermogen verhogen? Een actief hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakke... »
 
 
 
 
 

Emotionele souplesse
Emotionele souplesse
Dit luisterboek is een meditatie-kuur die op twee gebieden werkt. Het een is het verteren van persoonlijke indrukken. Dat kunnen emoties zijn die u te verwer... »
 
 
 
 
 

Overprikkeling & Alter Major
Overprikkeling & Alter Major
Deze cd leert je makkelijker met veranderingen om te gaan, maakt kiezen overzichtelijker en helpt je minder overspoeld te raken door informatie en tegenstri... »
 
 
 
 
 

Hara chakra - incl. Basismeditatie
Hara chakra - incl. Basismeditatie
Wil je je zelfgenezende vermogen verhogen? Dit luisterboek versterkt je lever-, nier- en spijsverteringsenergie. Het hara-chakra ondersteunt je bescherming t... »
 
 
 
 
 

't Went zo'n element
't Went zo'n element
Tessa Gottschal en Marijke de Waal Malefijt't Went z'n elementOmgaan met uw constitutie Voedingsadviezen om weer in natuurlijke balans te komen Kent u de uit... »