Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dicht op de hielen
Dicht op de hielen
Sarah Fontaine is nog maar net getrouwd wanneer ze een schokkend telefoontje krijgt van het ministerie van Buitenlandse Zaken: haar man is omgekomen bij een ... »
 
 
 
 
 

Koud bloed
Koud bloed
<p>Tess Gerritsen schreef met <i>Koud Bloed</i> een superspannende thriller.' - <i>De Volkskrant</i>

Als je op zoek bent naar rust, dan is het plaatsje Tran... »
 
 
 
 
 

Scheintot
Scheintot
Scheintot »
 
 
 
 
 

Tess Gerritsen e-bundel 1
Tess Gerritsen e-bundel 1
Drie fantastische verhalen van Tess Gerritsen in één bundel! (1) PRIJS VAN DE WAARHEID - Uit de regen duikt plotseling een man voor Cathy's auto op. Een do... »
 
 
 
 
 

Prijs van de waarheid
Prijs van de waarheid
'Geen tijd. Help me. Snel...' Uit de regen duikt plotseling een man voor haar auto op. Een doffe klap en daarna doodse stilte. Als verlamd staart Cathy naar ... »
 
 
 
 
 

Presumed Guilty & Keeper of the Bride
Presumed Guilty & Keeper of the Bride
Presumed Guilty\Keeper of the Bride »
 
 
 
 
 

Geen rust voor de doden
Geen rust voor de doden
Zesentwintig auteurs drukken elk hun stempel op het verhaal en bouwen de spanning op naar een explosieve finale. Wanneer Christopher Thomas, curator van het ... »
 
 
 
 
 

Meisje vermist
Meisje vermist
<p>Kat Novak, patholoog-anatoom, moet in een paar dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen die op verschillende dagen in een steegj... »
 
 
 
 
 

Koud bloed
Koud bloed
<p>Het rustig gelegen stadje Tranquility lijkt de perfecte woonplaats voor dokter Claire Elliot, die na de dood van haar man rust zoekt in haar leven en dat ... »
 
 
 
 
 

De spionne
De spionne
Voormalig spion Maggie Bird kwam naar het kustplaatsje Purity om haar verleden achter zich te laten nadat een missie tragisch mislukte. Tegenwoordig leeft ze... »