Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie.... »
 
 
 
 
 

Appartement
Appartement
Met Het appartement heeft Tatiana de Rosnay een psychologische pageturner geschreven die doet denken aan Hitchcocks klassieker Rear Window. In een vloeiende ... »
 
 
 
 
 

Ik schrijf u vanuit het Vel d'Hiv
Ik schrijf u vanuit het Vel d'Hiv
'Achttien heimelijke brieven die het dichte, bewaakte, gesloten, gebarricadeerde Vel d'Hiv hebben kunnen verlaten ... kwetsbare boodschappen vol liefde en ho... »
 
 
 
 
 

De familiereünie
De familiereünie
Dwarsligger 553 Tatiana de Rosnay - De familiereünieIn De familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de... »
 
 
 
 
 

Obsessie
Obsessie
Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin, geschreven door Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Terwijl Tatiana De Rosnay ... »
 
 
 
 
 

Dit leven is van jou
Dit leven is van jou
De achttienjarige, introverte Martin Dujeu woont met zijn vader in het gegoede 15de arrondissement van Parijs. Zijn moeder is op jonge leeftijd overleden en ... »
 
 
 
 
 

Een Parijse affaire
Een Parijse affaire
Als een vrouw op het punt staat haar man te verlaten omdat ze denkt dat hij zo saai is, verlaat hij h··r omdat ze zijn affaires maar nooit in de gaten kree... »
 
 
 
 
 

The House I Loved
The House I Loved
 »
 
 
 
 
 

Een Parijse affaire
Een Parijse affaire
Een Parijse affaire van Tatiana de Rosnay is een intense beschrijving van de vele aspecten van overspel, waarin humor samengaat met mededogen en verlangen. E... »