Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Werken in de reclame
Werken in de reclame
 »
 
 
 
 
 

Verborgen verhaal
Verborgen verhaal
Amber houdt er niet van om in het middelpunt van de aandacht te staan. Dat is precies waarom ze haar succesvolle kinderboekenreeks onder een pseudoniemschrij... »
 
 
 
 
 

Geheime liefde
Geheime liefde
Karen heeft een leuke baan, lieve vrienden en een familie die haar dolgraag aan een man helpt. Als deze dan eindelijk iemand op haar werk ontmoet, durft ze e... »
 
 
 
 
 

Tomorrow's Man
Tomorrow's Man
 »
 
 
 
 
 

Verborgen verhaal
Verborgen verhaal
Amber houdt er niet van om in het middelpunt van de aandacht te staan. Datis precies waarom ze haar succesvolle kinderboekenreeks onder een pseudoniem schrij... »
 
 
 
 
 

Het spiegelcircus
Het spiegelcircus
Het Spiegelcircus heeft er alle schijn van een geweldige plek te zijn. Eentje waar je gewoon een kaartje voor móét kopen. Maar wees gewaarschuwd: trap niet... »
 
 
 
 
 

Dubbeldate
Dubbeldate
Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en het klikt meteen... »
 
 
 
 
 

Schoon genoeg
Schoon genoeg
Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar vrien... »