Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De debutant
De debutant
'De debutant', de nieuwe thriller van schrijfster Suzanne Hazenberg, gaat over meervoudige moorden in het Nederlandse thrillerwereldje. Scenarioschrijver Ym... »
 
 
 
 
 

Thriller
Thriller
Ymke heeft een goed huwelijk, vier kinderen in de puberleeftijd en een baan als dialoogschrijver voor een soapserie. Toch heeft ze nog een wens: een thriller... »
 
 
 
 
 

Thriller
Thriller
Hoe ver ga jij om je gezin te beschermen?<br/><br/>Ymke heeft een goed huwelijk, vier kinderen in de puberleeftijd en een baan als dialoogschrijver voor een ... »
 
 
 
 
 

Obstructie
Obstructie
Jurist Dink Storp is bijna vijftig. De midlifecrisis is zonder Harley of affaire aan hem voorbijgegaan, maar echt gelukkig is hij niet. Zijn baan bij het Ins... »
 
 
 
 
 

De debutant
De debutant
Scenarioschrijfster Ymke is verheugd als ze hoort dat haar manuscript wordt uitgegeven. Ze maakt kennis met de wereld van uitgeverijen, schrijvers en het Boe... »
 
 
 
 
 

GTST
GTST
 »
 
 
 
 
 

Eet
Eet
 »
 
 
 
 
 

Eet!
Eet!
Een bloedstollende pageturner die je doet wankelenSuzanne Hazenberg verweeft in Eet de levens van drie mensen met totaal verschillende achtergronden. Als ze ... »
 
 
 
 
 

GTST
GTST
 »
 
 
 
 
 

GTST
GTST
 »