Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Hongerspelen
De Hongerspelen
<p>Katniss Everdeen woont met haar moeder en haar zusje in het 12e en armste district van Panem. Daar heerst het keiharde regime van het welvarende, brute Ca... »
 
 
 
 
 

The Hunger Games
The Hunger Games
De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmre... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen
Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen in weerwil van het Capitool en de wrede regels die er gelden. De overwinning heeft verstrekkende gevolgen. '... »
 
 
 
 
 

Vlammen
Vlammen
<p>Deel twee van Suzanne Collins' succesvolle trilogie als e-book verkrijgbaar.</p><p>Katniss Everdeen heeft samen met Peeta Mellark De Hongerspelen gewonnen... »
 
 
 
 
 

Spotgaai
Spotgaai
<p>Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te her... »
 
 
 
 
 

Catching Fire
Catching Fire
Sparks are igniting.

Flames are spreading.

And the Capitol wants revenge.



Against all odds, Katniss has won the Hunger Games. Sh... »
 
 
 
 
 

The Hunger Games Iii: Mockingjay
The Hunger Games Iii: Mockingjay
Against all the odds, Katniss Everdeen has survived the Hunger Games... »
 
 
 
 
 

De Hongerspelen
De Hongerspelen
<p>Prachtige editie van deel één van Suzanne Collins' successerie <em>De Hongerspelen</em> voor een spotprijs.</p><p>Katniss Everdeen woont met haar moeder... »
 
 
 
 
 

Spotgaai
Spotgaai
<p>Prachtige editie van het zinderende slot van Suzanne Collins’ bestsellerserie <em>De Hongerspelen</em> voor een spotprijs.

Katniss Everdeen o... »
 
 
 
 
 

De hongerspelen ; Vlammen ; Spotgaai
De hongerspelen ; Vlammen ; Spotgaai
De complete, verslavende Hongerspelen-trilogie van Susanne Collins in één dwarsligger®In De hongerspelen wordt Panem, het land dat ooit bekendstond als No... »