Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Alles wat beweegt
Alles wat beweegt
<p>De Amerikaanse pionier van de moderne dans Isadora Duncan tart de normen en wetten van haar tijd, zowel in haar persoonlijke leven als in haar kunst. Voor... »
 
 
 
 
 

CBA 01.3/2
CBA 01.3/2
 »
 
 
 
 
 

Wat er niet meer is
Wat er niet meer is
In een nacht, in de beslotenheid van een Amsterdamse peeskamer, vertelt Thomas, een librettist, zijn verhaal aan een prostituee. Hij rouwt om de dood van de ... »
 
 
 
 
 

Gisèle
Gisèle
Een epische oorlogsroman en een op ware feiten gebaseerde liefdesgeschiedenis van drie mensen - de getalenteerde glazenierster Gisèle d'Ailly van Waterschoo... »
 
 
 
 
 

Handelseconomie 1
Handelseconomie 1
 »
 
 
 
 
 

De eerste vrouw
De eerste vrouw
Meeslepende, op feiten gebaseerde, roman over de stormachtige liefde tussen twee van de grootste filmsterren va de twintigste eeuw,LOU TELLEGEN en GERALDINE ... »
 
 
 
 
 

Niveau 2
Niveau 2
 »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
<p>Toen Susan Smit haar debuut <i>Heks </i>uitbracht, werd hekserij nog gezien als hype. Nu, twintig jaar later, duurt de belangstelling voor de oude Europes... »
 
 
 
 
 

Vloed
Vloed
<p>Noordwijk, 1899. Adriana van Konijnenburg weigert haar eerste huwelijksaanzoek. Liever zit ze te lezen of te schrijven, zoals haar vroegere speelkameraadj... »
 
 
 
 
 

Zoals jij bemint
Zoals jij bemint
<p>De mannen en vrouwen in <b>ZOALS JIJ BEMINT</b> verlangen of herinneren, verlaten of blijven, storten zich in een relatie of weken zich eruit los, plegen ... »