Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gamekeepers : leesboek 1
Gamekeepers : leesboek 1
In “Ready. Set. Play.” arriveren Mats en Sari in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lel... »
 
 
 
 
 

Stickerboek
Stickerboek
 »
 
 
 
 
 

De Z-files
De Z-files
en andere verborgen geheimen van Marie-Claire... »
 
 
 
 
 

Hoera voor de jarige!
Hoera voor de jarige!
Tien verhaaljes over de kaboutervrienden Plop, Klus, Kwebbel en Lui. In elk verhaaltje is een van de kabouters jarig. Vanaf ca. 3 jaar. »
 
 
 
 
 

K3
K3
K3. »
 
 
 
 
 

Expeditie eiland
Expeditie eiland
1OO OOO euro! Dat krijgt de winnaar van het bekende tv-spel 'Expeditie Eiland'! Misschien wordt dat wel K3 want ook Josje, Kristel en Karen doen <br/>mee. Ma... »
 
 
 
 
 

Winterboek
Winterboek
Het Winterboek, samengesteld door Gerbrand Bakker en Eva Cossée, is een vrolijke, moderne variant van een aloude klassieker met mooie, literaire verhalen ov... »
 
 
 
 
 

Bumba: kartonboek - Kiekeboe
Bumba: kartonboek - Kiekeboe
Bumba en zijn vriendjes spelen verstoppertje. Zie jij wie er verstopt zit? Kijk onder de flapjes en roep heel luid: KIEKEBOE! »
 
 
 
 
 

Boem boem boemerang
Boem boem boemerang
Boem Stien krijgt een boemerang tegen haar hoofd. Als Piet even later de boemerang weggooit en achtervolgt staat hij oog in oog met de wondermooie prinses Ja... »