Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Placebo
Placebo
Na de tragische dood van zijn vrouw en twee zoontjes heeft Jevin Banks zijn carrière als boevenkoning en illusionist aan de wilgen gehangen. Nu ontmaskert h... »
 
 
 
 
 

De Toren
De Toren
Was de spanning al te snijden in De pion, in De toren gaat James nog een stap verder. Opnieuw wordt FBI-agent Patrick Bowers meegetrokken in een dodelijk web... »
 
 
 
 
 

De Pion
De Pion
Het bloedstollend spannende boek De pion werd zeer enthousiast ontvangen. Dit eerste avontuur over FBI-agent Patrick Bowers is daarom nu beschikbaar als midp... »
 
 
 
 
 

Het paard
Het paard
<p>Als het aan Steven James ligt, maakt hij het hele schaakbord af met zijn thrillerserie over FBI-agent Patrick Bowers. Fans kunnen hun hart ophalen met alw... »
 
 
 
 
 

Placebo
Placebo
Placebo in history, Neural top down control of physiology, Placebo- controlled study, Nocebo, Adverse effect, Therapeutic effect, Thomas theorem »
 
 
 
 
 

Bishop, The
Bishop, The
a Patrick Bowers Thriller »
 
 
 
 
 

De koning
De koning
In De Koning van Steven James zint een ontsnapte moordenaar op wraak. De koning is een nieuw deel in de bloedstollende serie over FBI-agent Patrick Bowers.<b... »
 
 
 
 
 

The Creative Storytelling Guide for Children's Ministry
The Creative Storytelling Guide for Children's Ministry
Creative Storytelling Guide For Childrens Ministry »
 
 
 
 
 

The Pawn
The Pawn
The Bowers Files »