Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Tirtha
Tirtha
De gevoelige en humeurige hoofdinspecteur Rani Diaz raakt in ´Tirtha´, het tweede deel van de Rani Diaz thrillerreeks, persoonlijk betrokken bij een golf v... »
 
 
 
 
 

Mara
Mara
´Hoe keihard ruw dood en leven kunnen zijn. Een sterk aangeraden thriller.' Marc Vanspauwen.Moord, verminking, dubbellevens, het vernietigende middel antrax... »
 
 
 
 
 

Matsya
Matsya
´Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerd vergeldingsplan is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Ieman... »
 
 
 
 
 

Mara
Mara
Moord, verminking, dubbellevens, het vernietigende middel antrax, een lang bewaard geheim, zoete wraak en een gevaarlijke sekte in Zwitserland zijn de ingred... »
 
 
 
 
 

Trifla
Trifla
Op een zomeravond gaat Marie Teugels joggen met haar hond. Even later komt de hond alleen terug naar huis, maar waar is Marie?<br/>Hoofdinspecteur Rani Diaz,... »
 
 
 
 
 

Matsya
Matsya
<p>Een half jaar geleden is een rancune losgebarsten. Een volmaakt gedetailleerde vergelding is opgesteld en niets kan meer mis gaan. Helemaal niks! Iemand s... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
Esmée, een achtendertigjarige rechter, heeft alles om gelukkig te zijn: een mooi huis, een ambitieuze man, een zoontje van wie ze zielsveel houdt en leuke v... »
 
 
 
 
 

Indigo
Indigo
 »
 
 
 
 
 

Tirtha
Tirtha
De zomer is broeierig warm. Het land heeft te kampen met een hittegolf en een golf van ontvoeringen. Een van de vermiste meisjes is Romy, het zevenjarige zus... »
 
 
 
 
 

Pitta
Pitta
De zomer barst in alle hevigheid los, maar hoofdinspecteur Rani Diaz heeft geen tijd om van de zon te genieten. Als er een meisje uit hetziekenhuis verdwijnt... »