Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gorilla
Gorilla
Een gorilla is tien keer sterker dan een volwassen man. Hij ziet er woest uit. Maar hij is juist heel rustig en kalm. In dit boek lees je alles over de goril... »
 
 
 
 
 

Trektochten
Trektochten
Houd je van stoere trektochten door de ruige wildernis? Wil je wel eens laten zien dat je een prima conditie hebt? Lees dan dit boek! »
 
 
 
 
 

Hoezo gestrand?
Hoezo gestrand?
Kun je overleven als je strandt in een dicht oerwoudof een dorre woestijn? Je kunt opeens niet verder...In Hoezo GESTRAND?! lees je wanneer je gevaar loopt!J... »
 
 
 
 
 

De lente
De lente
Elk jaar bestaat uit vier seizoenen. Het eerste seizoen is de lente. Knoppen barsten open en veel bomen worden overdekt met kleurige bloesem. Dieren ontwaken... »
 
 
 
 
 

Haai
Haai
Grote beesten zijn spannend. Bijvoorbeeld haaien. Want veel haaien zijn giga!<br/><br/>Sommige zijn langer dan een bus. Andere haaien zijn afschrikwekkende j... »
 
 
 
 
 

Olifant
Olifant
Een olifant is ENORM groot.Een olifant heeft een lange, sterke slurf en grote slagtanden. En hij weegt evenveel als vier auto's.In dit boek lees je alles ove... »
 
 
 
 
 

Grotonderzoek
Grotonderzoek
Vind je het spannend om je in een vreemde, fantastische ondergrondse wereld te wagen? Lijkt het je wel wat om grotten te verkennen? Lees dan dit boek! »
 
 
 
 
 

de Winter
de Winter
Elk jaar bestaat uit vier seizoenen. Na de lente, zomer en de herfst komt de winter. Bomen en planten stoppen met groeien. Er is weinig voedsel meer voor de ... »
 
 
 
 
 

Panda
Panda
Grote beesten zijn spannend. Bijvoorbeeld panda's. Want die zijn reusachtig!Ze leven in de mistige bergen van China. Panda's hebben een dikke, vettige vacht.... »
 
 
 
 
 

Hoezo dorst?
Hoezo dorst?
Kun je een trektocht in de wildernis overleven als jezonder water komt te zitten?In Hoezo DORST?! lees je wanneer je gevaar loopt!Je leest hoe je je het best... »