Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Baby in een ritme
Baby in een ritme
Is je baby onrustig en slaapt hij weinig? Regelmaat en inbakeren kunnen rust geven. En dat kan allemaal zonder dat je je baby laat huilen!<br/><br/>Hoe je je... »
 
 
 
 
 

Baby reflux
Baby reflux
Babyreflux of darmkrampjes? Alles wat je nodg hebt om je baby weer blij te maken.Heeft je baby last van darmkrampjes? Is hij onrustig, spuugt of slikt hij va... »
 
 
 
 
 

Baby in een droomritme
Baby in een droomritme
Doet je baby hazenslaapjes of wil hij maar niet doorslapen? Is je baby onrustig? Is je kleintje een vroege vogel of juist een nachtbraker? Wil je de avonden ... »
 
 
 
 
 

Dreumes in dromenland
Dreumes in dromenland
Begint je dreumes de dag te vroeg? Heeft hij moeite om in slaap te vallen of om door te slapen? slaapt hij overdag (weer) slecht? Hij is niet de enige: een d... »
 
 
 
 
 

Zo krijg je een blije baby
Zo krijg je een blije baby
Zo krijg je een BLIJE BABY. Alles over slapen, groeisprongen en voeding voor kleintjes tot 1 1/2 jaarVan je baby direct een goede slaper maken? Of een goede ... »
 
 
 
 
 

Dreumes in dromenland
Dreumes in dromenland
DREUMES IN DROMENLANDHet recept voor een (door)slapende dreumesAlles over slapen en groeisprongen voor kleintjes van 1-2 jaarBegint je dreumes de dag te vroe... »
 
 
 
 
 

Baby Reflux
Baby Reflux
Is je baby onrustig? Spuugt of slikt hij vaak? Zijn de slaapjes kort en ben je de hele dag (en nacht) in de weer?Is je baby gewoon niet blij? Dan kan je klei... »