Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Inspiratie in jezelf
Inspiratie in jezelf
Inspiratie in jezelf<br/><br/>Inspiratie in jezelf bevat levenswijsheden van schrijvers, auteurs, zangers, politici, cabaretiers en tv-persoonlijkheden. Van ... »
 
 
 
 
 

U doet niets, want U bent God
U doet niets, want U bent God
In veertig zeer korte overpeinzingen, geschreven in een persoonlijke, betrokken stijl, biedt Stephan de Jong een nieuwe visie op Gods handelen in de wereld: ... »
 
 
 
 
 

Opdrachtkaarten
Opdrachtkaarten
Tiptop - VLL - Cassette Kern 5 En 6 »
 
 
 
 
 

Doorns evangelie
Doorns evangelie
Heeft het goede nieuws van gisteren vandaag nog iets te zeggen? In Doorns evangelie onder redactie van Alida Groeneveld, Stephan de Jong en René van de Rijs... »
 
 
 
 
 

Bent u dat, God?
Bent u dat, God?
Geloof in God berust op ervaringen die je niet zomaar even onder woorden brengt. Geloven is daarmee kwetsbaar en betwijfelbaar, maar nog geen onzin. In dit b... »
 
 
 
 
 

Weg van wijsheid
Weg van wijsheid
Nieuwe verzameling wijsheidsverhalen van of geselecteerd door de auteur van het succesvolle Verhalen van levenskunst. Wederom gegroepeerd rond wezenlijke the... »
 
 
 
 
 

De Gelukbrenger
De Gelukbrenger
‘Vertel eens…’ Kerk en school zijn bij uitstek plekken om verhalen te vertellen.Verhalen prikkelen de fantasie, maken de geest lenig en kunnen soms iet... »
 
 
 
 
 

Hoe licht kan ik leven?
Hoe licht kan ik leven?
Een schip moet varen. Een vogel moet vliegen. Een mens moet leven. Dat betekent ook varen en vliegen en nog veel meer. Het betekent op weg gaan en thuiskomen... »