Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Rotterdam II
Rotterdam II
 »
 
 
 
 
 

Links
Links
De kiezer is op drift. Ooit stemden grote groepen steevast op dezelfde partij. Van die rituele gang naar de stembus is al tientallen jaren geen sprake meer. ... »
 
 
 
 
 

Pensioenmiljoenen
Pensioenmiljoenen
In 2014 kwam er een einde aan de strijd om de pensioenmiljoenen van duizenden havenwerkers in Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen en Terneuzen. Hun vermogen ver... »
 
 
 
 
 

Sjakie!!
Sjakie!!
Het boekje dat hij over zijn ervaringen in de medische molen schreef, kreeg lovende aandacht in o.a. de Volkskrant. Maar ook zetten de vier maanden in de han... »
 
 
 
 
 

Broodnodig
Broodnodig
 »
 
 
 
 
 

Kranen over de wal
Kranen over de wal
In september 2004 demonstreerden tienduizenden mensen in de binnenstad van Rotterdam tegen de regeringsplannen rond de pensioenen. Deze actie was de opmaat t... »
 
 
 
 
 

Socialisten
Socialisten
Socialisme is een ideaal, voor een betere wereld. Idealen zijn ideeën van mensen en mensen <br/>zijn allemaal verschillend. Dit boek gaat over socialisten i... »
 
 
 
 
 

Het groot stakers boek
Het groot stakers boek
Het Groot Stakers Boek geeft een overzicht van de stakende mens. Tegenwoordig krijgen we stakers en staaksters in kleur te zien op televisie een zelfs in de ... »
 
 
 
 
 

Strikes around the world
Strikes around the world
Are strikes going out of fashion or are they an inevitable feature of working life? This is a longstanding debate. The much-proclaimed ‘withering away of th... »