Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nu niet. Nog niet
Nu niet. Nog niet
<p><em>Nu niet. Nog niet.</em> gaat over... Parijs!
Het is een gevoelig, teder verhaal over een 40-jarige moeder die de waarheid van haar stukgelopen hu... »
 
 
 
 
 

Nu niet. Nog niet
Nu niet. Nog niet
Nu niet. Nog niet. is het tedere verhaal over Roos, een moeder die met haar twee dochters naar Parijs gaat. Roos moet een moeilijk besluit nemen. Het zal haa... »
 
 
 
 
 

Ik wil de koning zijn
Ik wil de koning zijn
?Er leefde en stierf eens, in een land vol groene heuvels, een man met de naam MacBeth. Hij had van alles. Maar nooit genoeg.Siska Goeminne en Judith Vaniste... »
 
 
 
 
 

Leesje & Wurm
Leesje & Wurm
- Fantasierijk omkeerboek voor iedereen die houdt van verdwalen in verhalen- Een boek boordevol leesbeesten en beroemde boekenheldenLeesje & Wurm is een omke... »
 
 
 
 
 

Het rarebeestencarnaval
Het rarebeestencarnaval
Guga Baùl kruipt in de huid van maar liefst 13 rare beesten. Het rarebeestencarnaval is een heerlijke optocht vol doldwaze, wonderlijke, stapelgekke dieren.... »
 
 
 
 
 

Boze juffen, blije juffen
Boze juffen, blije juffen
- Een ode aan de blije juf en meester, bij wie kinderen graag en veel leren- Grappig en herkenbaar prentenboek- De illustraties zitten boordevol details en g... »
 
 
 
 
 

William wil de wereld zien
William wil de wereld zien
Met zeven zijn ze. Zeven broers in een doos, Drie zijn scherp en fel,... »
 
 
 
 
 

Boot
Boot
» Een wonderlijk verhaal over een visser die zeven mensen in zijn netten vangt.» Over de kracht van de zee, en het verlangen naar liefde en verbinding.» B... »
 
 
 
 
 

Kat
Kat
Een moderne bewerking van het sprookje van De gelaarsde kat De koekjesfabriek lag aan de rand van een drukke stad in een groot land. Maar midden in de zomer,... »
 
 
 
 
 

De armen van mijn oma
De armen van mijn oma
- Lekker dik (voor)leesboek- Over de sterke, liefdevolle band tussen een oma en haar kleinkind- Heerlijk herkenbare situaties en prenten vol mooie detailsKle... »