Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Per ongelukt!
Per ongelukt!
 »
 
 
 
 
 

Poëzieplacemats Plint
Poëzieplacemats Plint
Voor een fijn ontbijt, even een boterhammetje tussendoor of snel tafeldekken zijn deze poëzieplacemats heel geschikt. Je hebt de tafel in een handomdraai po... »
 
 
 
 
 

Geel gras
Geel gras
Fieke is bijna elf en ineens alleen op de camping. Wat nu? Gelukkig ontmoet ze Jantwan, die ook in Frankrijk op vakantie is. Samen beleven ze allerlei avontu... »
 
 
 
 
 

Het werkstuk
Het werkstuk
Eva zit in groep acht en moet voor biologie een werkstuk maken over iets waar ze meer over wil weten. Als onderwerp kiest ze ‘biologische vaders’, want v... »
 
 
 
 
 

Spinder
Spinder
 »
 
 
 
 
 

Dissus
Dissus
Na een gevecht in het zwembad raken Dissus en zijn vrienden onderweg naar huis hopeloos verdwaald. Ze beginnen aan een barre tocht langs een eenogige boer, g... »
 
 
 
 
 

Wie doet er mee met de zombie-race?
Wie doet er mee met de zombie-race?
Ramons beste vriend Ferrie woont vlak naast een landgoed waar de laatste tijd vreemde dingen gebeuren. Er is ingebroken zonder dat het alarm afging, en ieder... »
 
 
 
 
 

Spinder
Spinder
Mijn broer is te ver gegaan. Hij maakt alles kapot. Dit is wat ik ga doen: ik ga het geheim vertellen. Aan jou. Dit is het schrift van Hidde. Hij heeft een i... »
 
 
 
 
 

Wie is er bang voor de voetbalzombies?
Wie is er bang voor de voetbalzombies?
Ramon houdt van voetbal.
Maar niet van verliezen.
Over twee weken komt zijn vader kijken.
Dan moet zijn team winnen. Echt winnen.
Maar hoe? Ze missen twee ma... »