Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Boks & de lege kamer
Boks & de lege kamer
 »
 
 
 
 
 

Een kuil voor een ander
Een kuil voor een ander
<p>Als na de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse binnenstad, in de buurt van Bureau Raampoort, een lichaam opgegraven wordt, staan rechercheur Van O... »
 
 
 
 
 

Pentito
Pentito
Simon de Waal<br/>Pentito<br/><br/>Winnaar De Diamanten Kogel 2008.<br/><br/>Een dertienjarige jongen is in Italië getuige van de moord op zijn hele gezin. ... »
 
 
 
 
 

Een mes in de rug
Een mes in de rug
In een hotel in de Amsterdamse Jordaan wordt het lichaam van een man aangetroffen, die aan een hartaanval lijkt te zijn overleden. Rechercheur Peter van Oppe... »
 
 
 
 
 

Een rat in de val
Een rat in de val
Tijdens een grote schoonmaak van de Amsterdamse Singelgracht stuit een grijper op een auto, die diep in de modder vastzit. Waarschijnlijk een oude auto die v... »
 
 
 
 
 

Een schot in de roos
Een schot in de roos
<p>In een vuilnisbak op de Noordermarkt in Amsterdam vinden twee vuilnismannen een mobiele telefoon. Als de wachtcommandant van Bureau Raampoort de telefoon ... »
 
 
 
 
 

Bureau Raampoort
Bureau Raampoort
<p>Als rechercheur Peter van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob Holm na een lange dag werken eindelijk hun bed op willen zoeken worden ze op hun weg naar... »
 
 
 
 
 

De vijf families
De vijf families
De vijf families: duivelspact is het eerste boek van een groots opgezette trilogie over de opkomst en de ondergang van ‘De vijf families’<br/><br/>In een k... »
 
 
 
 
 

Een schot in de roos
Een schot in de roos
Bewerking in eenvoudige taal van een van de populaire misdaadverhalen van Simon De Waal en Appie Baantjer. Dit verhaal gaat over een onbekende dode man die w... »