Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Praetorian
Praetorian
 »
 
 
 
 
 

Centurio
Centurio
Historischer Roman »
 
 
 
 
 

Zoon van Spartacus
Zoon van Spartacus
In deel 3 van de 'Gladiator' is Marcus vastbesloten zijn moeder te vinden. Zijn meester Julius Caesar wil echter dat Marcus hem helpt in de strijd tegen de o... »
 
 
 
 
 

When The Eagle Hunts
When The Eagle Hunts
Britain 43 AD: the wife and children of a Roman general fall into the hands of a dark sect of Druids when their ship is wrecked in a storm. The Druids demand... »
 
 
 
 
 

Als de adelaar jaagt
Als de adelaar jaagt
Na een reeks bloedige veldslagen heeft het Romeinse leger Camulodunum veroverd. De keizer is teruggekeerd naar Rome, dus kunnen centurio Macro en zijn optio ... »
 
 
 
 
 

Onder de adelaar
Onder de adelaar
Germania, 42 n.Chr. Quintus Licinius Cato is een nieuwe rekruut in het Tweede Legioen, gelegerd aan de Rijngrens. Het is het meest geharde van het Romeinse l... »
 
 
 
 
 

Straatvechter
Straatvechter
'Het is geregeld. De jongen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jij moet hem leren vechten. Hij moet kunnen omgaan met een dolk, een werpmes, stokken en zi... »
 
 
 
 
 

Centurion
Centurion
Rebellion threatens the Roman empire in the number one bestseller and eighthnovel in the Roman series from muchloved author Simon Scarrow »
 
 
 
 
 

Wraak
Wraak
In het vierde deel van de Gladiator-serie arriveert Marcus samen met zijn vrienden in Griekenland, vastbesloten om zijn moeder te vinden. Marcus is uitzinnig... »