Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Passagier 23
Passagier 23
Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen op... »
 
 
 
 
 

Wijd open
Wijd open
Fitzek sleurt je mee in een draaikolk van waanzin en geweldDr. Suker is een befaamd oogchirurg. Overdag voert hij complexe oogoperaties uit, maar 's nachts o... »
 
 
 
 
 

De ogenverzamelaar
De ogenverzamelaar
It's the end where I begin.<br/>The script<br/><br/>Eerst doodt hij de moeder, dan ontvoert hij het kind. De vader heeft 45 uur de tijd om het kind te vinden... »
 
 
 
 
 

De gijzeling
De gijzeling
.Vandaag is haar laatste dag? De gerenommeerde forensisch psychologe Ira Samin heeft haar zelfmoord zorgvuldig voorbereid. De dood van haar oudste dochter ka... »
 
 
 
 
 

De zielenbreker
De zielenbreker
De zielenbrekerZe worden niet vermoord. Ze worden niet gemarteld of verkracht. Zijn misdaad is veel ergerhellipHij breekt hun ziel en begraaft hen in hun eig... »
 
 
 
 
 

De Wreker
De Wreker
Toen Robert Stern met deze ongewone ontmoeting instemde, wist hij niet dat hij daarmee een afspraak met de Dood aanging. Nog minder wist hij dat de Dood onge... »
 
 
 
 
 

De patiënt
De patiënt
Hij heeft twee kindermoorden bekend, maar nu zwijgt Guido T. De politie is er zeker van: hij is ook de ontvoerder van de zesjarige Max, die spoorloos is verd... »
 
 
 
 
 

Der Augenj
Der Augenj
 »
 
 
 
 
 

Stoel 7A
Stoel 7A
Mats Krüger, een ervaren en succesvolle psychiater, moet zijn vliegangst overwinnen als zijn hoogzwangere dochter Nele voor het eerst in jaren weer contact ... »
 
 
 
 
 

De therapie
De therapie
<p>De 12-jarige Josy verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden. Haar vader, psychiater Viktor Larenz, heeft zich, vier jaar na de verdwijning van zijn docht... »