Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Basiscursus Office 2013
Basiscursus Office 2013
Office is de verzamelnaam voor kantoorautomatiseringsprogramma's waarvan in dit boek Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote aan de orde komen. Het is al... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Powerpoint 2016
Basiscursus Powerpoint 2016
PowerPoint 2016 is de nieuwst versie van het presentatieprogramma van Microsoft voor professionals en consumenten.*Bedrijven gebruiken het voor zakelijke pre... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Outlook 2013
Basiscursus Outlook 2013
Outlook 2013 is het nieuwste programma van Microsoft om e-mailberichten te ontvangen en versturen. Daarnaast bevat het programma een krachtige agenda en de m... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Word
Basiscursus Word
Word 2016 is het jongste tekstverwerkingsprogramma van Microsoft waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende doeleinden. Van brieven tot rapporten en van... »
 
 
 
 
 

Handboek Word 2013
Handboek Word 2013
HANDBOEK<br/>WORD 2013<br/>Als gebruiker van Word maakt u in dit boek kennis met de belangrijkste geavanceerde functies.<br/>U leert juist die technieken ken... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Office 2016
Basiscursus Office 2016
In Basiscursus Office 2016 maak je kennis met de Office-programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Deze programma's voor kantoorautomatisering ... »
 
 
 
 
 

OneNote
OneNote
Waar had ik het ook al weer genoteerd?Door de enorme hoeveelheid informatie die op ons af komt, is het werken met een aantekeningenboekje en gele memo s stee... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Powerpoint 2010
Basiscursus Powerpoint 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met PowerPoint<br/>2010.<br/>PowerPoint is een van de meest gebruikte presentatieprogrammas. U kun... »
 
 
 
 
 

Basiscursus outlook
Basiscursus outlook
Met Basiscursus Outlook 2016 leer je werken met dit bekende Microsoft-programma voor het ontvangen en verzenden van e-mailberichten. De versie 2016 bevat een... »
 
 
 
 
 

Basiscursus Word 2010
Basiscursus Word 2010
Als beginnend gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Word 2010.<br/>Word is een tekstverwerker waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende<br/>... »