Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Taarten zonder oven
Taarten zonder oven
Je hoeft geen oven te hebben om toch betoverende taarten te maken. Een fruitige cheesecake uit de koelkast, een ijskoude chocoladetaart met koekjes of een cr... »
 
 
 
 
 

Alles op een stokje
Alles op een stokje
Van voorgerecht tot dessert, spiesjes doen het altijd goed!<br/>Ze vallen bij groot en klein in de smaak. In de oven, gegrild of op de barbecue,<br/>lekker z... »
 
 
 
 
 

Lekker snel
Lekker snel
Je hoeft niet altijd uren in de keuken te staan om iets lekkers op tafel te toveren.<br/>Zin in Italiaans, Spaans, Oosters of Vlaams? Jij kiest!<br/>Deze hee... »
 
 
 
 
 

Winterkost spécial
Winterkost spécial
 »
 
 
 
 
 

Feest! Culinair
Feest! Culinair
Feest ! Culinair is een verrassend kookboek met gevarieerde recepten uit het culinaire KVLV-aanbod van 2011.<br/><br/>KVLV viert in 2011 haar honderdste verj... »
 
 
 
 
 

Hartig & zoet
Hartig & zoet
Met slechts 5 ingredienten tover je in een handomdraai een heerlijke maaltijd tevoorschijn. Twee keer per week vis op tafel zetten is een makkie dankzij de ... »
 
 
 
 
 

Van aardappelschil tot wortelloof
Van aardappelschil tot wortelloof
Aardappelschillen, broccolistelen, wortelloof, ... Afval? Helemaal niet! Uit gewoonte gooien we veel weg, terwijl dat niet altijd nodig is. Chips van aardapp... »