Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hasj en weed
Hasj en weed
In HASJ EN WEED wordt uitgelegd wat cannabis is en wat de effecten zijn. Gekeken wordt onder andere naar de schade die het gebruiken van de drug kan aanricht... »
 
 
 
 
 

Cocaine
Cocaine
Cocaine Wat Je Moet Weten Over »
 
 
 
 
 

Steroiden
Steroiden
* Is elk gebruik van steroïden illegaal?<br/>* Hoe kun je zien of iemand anabole steroïden gebruikt?<br/>* Waarom zijn er zoveel problemen met steroïdenge... »
 
 
 
 
 

Seksueel overdraagbare aandoeningen
Seksueel overdraagbare aandoeningen
In Seksueel Overdraagbare Aandoeningen wordt een hele reeks ongeneeslijke en te genezen ziekten onder de loep genomen, en wordt gesproken over de onwetendhei... »
 
 
 
 
 

HIV en AIDS
HIV en AIDS
In HIV en AIDS wordt het verschil uitgelegd tussen een hiv-besmetting en aids. Besproken wordt hoe een besmetting het lichaam aantast, wat voor behandeling m... »
 
 
 
 
 

De perfecte pasvorm
De perfecte pasvorm
 »
 
 
 
 
 

Amfetaminen
Amfetaminen
Waarom gebruikte Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog amfetaminen?<br/>* Wat is ‘ice’?<br/>* Waarom worden amfetaminen ook wel ‘speed’ genoemd?<br/>In ... »
 
 
 
 
 

Kunst doet leven
Kunst doet leven
 »
 
 
 
 
 

LSD
LSD
* Waarom wordt LSD ook wel 'acid' genoemd?<br/>* Waardoor gaat een gebruiker van LSD hallucineren?<br/>* Welk verband is er tussen LSD en een schimmel, het g... »