Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Welkom in Virgin River
Welkom in Virgin River
Welkom in Virgin RiverNet tegen sluitingstijd loopt Paige Lassiter de bar van John 'Preacher' Middleton in Virgin River binnen. Samen met haar zoontje is ze ... »
 
 
 
 
 

Tijd van belofte
Tijd van belofte
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.Kreeft voor tafel drie! Tafel elf, achtmaal crème brûlée! Sousche... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe start
Een nieuwe start
Thunder PointVerliefd worden? Daar begint Mac niet meer aan! Tot hij Gina diep in de ogen kijktDeel 2Deputy Mac McCain woont en werkt al heel lang in Thunder... »
 
 
 
 
 

Sneeuw in Virgin River
Sneeuw in Virgin River
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.In Virgin River hoopt Rebecca er eindelijk achter te komen waarom ze... »
 
 
 
 
 

In de luwte
In de luwte
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.Conner Danson vindt het maar niets dat hij voor zijn eigen veilighei... »
 
 
 
 
 

Vaste grond
Vaste grond
Cooper is niet het type man dat lang op één plek blijft; settelen is niets voor hem. Nadat zijn goede vriend Ben onverwacht overlijdt, ziet hij zich echter... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe horizon
Een nieuwe horizon
Vanessa heeft een zware tijd achter de rug: binnen een paar maanden heeft ze haar echtgenoot verloren en is ze bevallen van hun zoon. Nu haar leven in rustig... »
 
 
 
 
 

Vol van vertrouwen
Vol van vertrouwen
Na een tragische periode in haar leven krabbelt Ginger Dysart weer een beetje op. Ze is verhuisd naar Thunder Point en werkt met veel plezier in de bloemenwi... »
 
 
 
 
 

Sullivan's Crossing
Sullivan's Crossing
Na het megasucces van <em>Virgin River</em>: maak kennis met <em>Sullivan’s Crossing</em>.

In <em>Het familiefeest </em>wordt Dakota Jones, die ... »