Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Amsterdam
Amsterdam
With the DrawYourMap travel-and-activity book about Amsterdam in your hand, a city trip becomes fun and educational for kids and their parents! Did you know ... »
 
 
 
 
 

Amsterdam
Amsterdam
Het reis-doe-boek DrawYourMap Amsterdam maakt een stedentrip leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! <br/><br/>Wist je dat er vroeger op het Museumplein re... »
 
 
 
 
 

Londen
Londen
DrawYourMap neemt je mee op avontuur voor een stedentrip Londen met kinderen. Je gaat namelijk op reis door Londen! Met dit boek ga jij Londen leren kennen o... »
 
 
 
 
 

Barcelona
Barcelona
DrawYourMap neemt je mee op avontuur voor een stedentrip Barcelona met kinderen.Je gaat namelijk op reis door Barcelona! Met dit boek ga jij Barcelona leren ... »
 
 
 
 
 

Rome
Rome
DrawYourMap Rome maakt een stedentrip leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop; kinderen worden uitgenod... »
 
 
 
 
 

Rotterdam
Rotterdam
DrawYourMap Rotterdam maakt een stedentrip leuk en leerzaam voor kinderen en ouders! Het is een reis-doe-boek voor reisleiders in de dop; kinderen worden uit... »