Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Haarlem centraal
Haarlem centraal
Een duivelse samenzwering bedreigt de stadHaarlem. Een terroristische aanslag vindt plaats ener ontwikkelt zich een gevaarlijk kat-en-muisspelmet als middelp... »
 
 
 
 
 

Haarlem centraal
Haarlem centraal
Een duivelse samenzwering bedreigt de stad Haarlem. Een terroristische aanslag vindt plaats en er ontwikkelt zich een gevaarlijk kat-en-muisspel met als midd... »
 
 
 
 
 

Onmenselijke mensen
Onmenselijke mensen
Op een regenachtige middagwordt de zestienjarige Jolandaontvoerd. Ze is de dochter vanwethouder Frits Halen en zijnvrouw Saskia. Gaandeweg hetonderzoek wordt... »
 
 
 
 
 

Vunzige spelletjes
Vunzige spelletjes
Na een dramatische periode in hun leven wonen Frits en Saskia Halen met hun kinderen op Kreta. Ze hebben een bescheiden woning aan de kust en proberen het ve... »
 
 
 
 
 

Ries en Roos
Ries en Roos
Ries en Roos wonen in dezelfde straat. Ze gaan samen naar school en zitten bij elkaar in de klas. Ze beleven avonturen zoals alle kinderen. Met elkaar en met... »
 
 
 
 
 

Aiesha
Aiesha
 »
 
 
 
 
 

Moorden schieten tekort
Moorden schieten tekort
De Syrische ‘Aiesha’ is getrouwd met een hooggeplaatste officier in het leger van Assad. Wanneer hij erachter komt dat zijn vrouw geheime informatie deel... »