Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De geboorte van een oma
De geboorte van een oma
Waar begint een mens? Waar begint een nieuw leven? Bij de geboorte? De samensmelting van een zaadje en een ei? Als een verlangen?Als Rita Spijker hoort dat z... »
 
 
 
 
 

Tussen zussen
Tussen zussen
Tussen zussen vertelt over vier zussen die op een kruispunt in hun leven staan. Renate, de oudste, is gescheiden en heeft als halfzus nog steeds een moeizame... »
 
 
 
 
 

De liefste moeder die ik ooit ken - grote letter uitgave
De liefste moeder die ik ooit ken - grote letter uitgave
De liefste moeder die ik ooit ken is het aangrijpende, autobiografische titelverhaal uit de gelijknamige verhalenbundel van bestsellerauteur Rita Spijker. Ee... »
 
 
 
 
 

Renate
Renate
De langverwachte opvolger van Tussen zussenRenate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar tw... »
 
 
 
 
 

Tussen zussen
Tussen zussen
 »
 
 
 
 
 

Ver van mij
Ver van mij
Over de onverbrekelijke band tussen een moeder en dochter.Een vakantie in Gambia lijkt de remedie voor Rosa om het verdriet over haar recent overleden (tweed... »
 
 
 
 
 

Ver van mij
Ver van mij
Een vakantie in Gambia lijkt de remedie voor Rosa om het verdriet over haar recent overleden man te verwerken. Ze probeert te genieten van de jonge Gambiaans... »
 
 
 
 
 

Rauwe dagen
Rauwe dagen
Op vrijdagavond 9 december om achttien over elf belt mijn zus.'Niet schrikken. Pa is vanavond gevallen. Ma wou hem helpen opstaan...'Met dit telefoontje begi... »
 
 
 
 
 

Vriendschap
Vriendschap
Twee mooie verhalen van de gevoelsschrijfster bij uitstek Rita Spijker: ‘Vriendschap’ en ‘Lied voor Gees’. Tijdens een begrafenis hebben diverse aanw... »