Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jongdementie
Jongdementie
Op de dag dat je de diagnose jongdementie krijgt, verdwijnen alle zekerheden. Werk, sociaal leven, toekomstplannen, in een klap worden ze ingeruild voor angs... »
 
 
 
 
 

Ik, Jan Smeken
Ik, Jan Smeken
Sprankelende romanover een nieuwe mensin een oude wereldIn 1517 sterft de Brusselse stadsdichter Jan Smeken. Historische feiten en zijn bewaard gebleven oeuv... »
 
 
 
 
 

Verbeter de wereld
Verbeter de wereld
Over de persoon Phil Bosmans, zijn leven en zijn werk is al veel gezegd en geschreven.<br/><br/>Het stempel dat hij op zijn tijd heeft gedrukt is een blijven... »
 
 
 
 
 

Ik Jan Smeken
Ik Jan Smeken
In 1517 sterft de Brusselse stadsdichter Jan Smeken. Nu, vijfhonderd jaar later, vormen historische feiten en zijn bewaard gebleven oeuvre de basis voor een ... »
 
 
 
 
 

Echte mannen scheiden niet
Echte mannen scheiden niet
Rauwe, humoristische dichtbundel over het grote geluk en de diepe ellende van de liefde, geschreven door twee romantische zielen. Rick de Leeuw en Erik Jan H... »
 
 
 
 
 

Van Gogh Museum
Van Gogh Museum
Van Gogh Museum Eng »
 
 
 
 
 

Met Alzheimer naar de Alpen
Met Alzheimer naar de Alpen
Er is groeiend bewijs dat fysieke activiteit een gunstig effect heeft op cognitief functioneren en op het gedrag bij personen met dementie. Een toename van f... »
 
 
 
 
 

Strijdtoneel Limburg
Strijdtoneel Limburg
 »