Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gereedschap
Gereedschap
In bijna elk huis staat wel een gereedschapskist. Metgereedschap kun je dingen maken of repareren. Denkmaar aan een schroevendraaier of een hamer. Maarweet j... »
 
 
 
 
 

Sprookjesboom
Sprookjesboom
sprookjesboom 1 »
 
 
 
 
 

Denksport
Denksport
Hou je van nadenken en wil je graag nét iets slimmer zijn dan een ander? Misschien is een denksport dan iets voor jou. Bij denksporten train je niet je lich... »
 
 
 
 
 

Luister dan
Luister dan
Woedend is Stella als ze hoort dat haar moeder meer gaat werken. 'Ik kan beter bij oma wonen,' schreeuwt ze, 'werkgekken!'Ze pikt het niet meer, altijd allee... »
 
 
 
 
 

Noordhoff Basics Taal
Noordhoff Basics Taal
Noordhoff Basics Taal Oefenblok »
 
 
 
 
 

De IJssel
De IJssel
Zo’n achthonderd jaar geleden was Kampen een rijke stad en Amsterdam een klein vissersdorpje. Geloof je het niet? Dan heb je vast nog nooit van de Hanze ge... »
 
 
 
 
 

Olympische Spelen
Olympische Spelen
Meedoen aan de Olympische Spelen is de droom vanbijna elke sporter. Geen wonder, want de OlympischeSpelen zijn het belangrijkste sporttoernooi ter wereld.Bov... »
 
 
 
 
 

Villia alfabet groen 2 set 4 delen
Villia alfabet groen 2 set 4 delen
VillA Alfabet Groen serie 2, 4 delen. Deze set bevat de boeken: Luister dan!, De groene vijand, De Milde Maerten en De schat van Ratep.VillA Alfabet Groen: v... »
 
 
 
 
 

Loco maxi
Loco maxi
 »
 
 
 
 
 

Kanjerkamp
Kanjerkamp
Een stukje uit het boek: Arnold is inmiddels al beneden en smijt de tussendeur naar de gang open. Binnen twee tellen is hij bij de voordeur. Hij steekt zijn ... »