Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Heksenzusje
Heksenzusje
Kort magisch verhaal over wees Stephanie die bij een Ma verblijft en zand, een magische drug, illegaal verkoopt op straat.MEER ZOALS DITVind je dit leuk? Kli... »
 
 
 
 
 

Magisch
Magisch
Wat zou jij doen als de jongen op wie je verliefd werd de Lazarusprijs betaald bleek te hebben voor zijn leven? Of als je je hart echt in duizend stukjes kon... »
 
 
 
 
 

Wonderland
Wonderland
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolgi... »
 
 
 
 
 

Van Hoofdletter tot punt
Van Hoofdletter tot punt
Dus jij bent gek op schrijven en houdt ervan om lekker creatief bezig te zijn met een BuJo? Dan is dit leuke boek het ideale hulpmiddel voor jou om aan de sl... »
 
 
 
 
 

De Toverfluit
De Toverfluit
Iedereen kent de betoverende muziek van de opera De toverfluit. Lang niet iedereen kent het verhaal…Prins Tamino van Bourbon-Parma reist terug naar zijn ge... »
 
 
 
 
 

De Toverfluit
De Toverfluit
Iedereen kent de betoverende muziek van de opera De toverfluit. Lang niet iedereen kent het verhaal...Prins Tamino van Bourbon-Parma reist terug naar zijn ge... »