Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dagboek van een poes
Dagboek van een poes
In Dagboek van een poes laat Remco Campert een buitengewoon oplettende poes aan het woord, die vanuit haar eigen perspectief, maar met het verteltalent en de... »
 
 
 
 
 

CaMu
CaMu
het jaaroverzicht van Remco Campert en Jan Mulder »
 
 
 
 
 

De jongen met het mes
De jongen met het mes
verhalen »
 
 
 
 
 

Schrijversleven
Schrijversleven
In de afgelopen decennia hield Remco Campert een onregelmatig dagboek bij. Hij verhaalt uitvoerig over de jazznachten, de onvermijdelijke katers van de daaro... »
 
 
 
 
 

Dichter
Dichter
<i>Dichter</i> is meer dan een uitgave van verzamelde gedichten, het is een poëtische autobiografie. Voor deze nieuwe editie werd het boek aangevuld met de ... »
 
 
 
 
 

Mijn eenmanszaak
Mijn eenmanszaak
`In een sombere bui denk ik dat er in de toekomst alleen nog maar rampen te verwachten zijn, maar ja, als ik terugkijk was het verleden ook niet van rampen v... »
 
 
 
 
 

Het satijnen hart
Het satijnen hart
Twee jaar na <i>Een liefde in Parijs</i> schreef Remco Campert <i>Het satijnen hart</i>, een roman die thematisch nauw aansluit bij de voorganger. De oude ku... »
 
 
 
 
 

Voor een dag van morgen
Voor een dag van morgen
Een nieuwe richting geven aan de poëzie, dat was het doel waarmee dichter en redacteur Ad den Besten in 1950 po ereeks De Windroos in het leven riep: zoals ... »
 
 
 
 
 

Hannes Postma
Hannes Postma
 »