Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Waar is God in de crisis
Waar is God in de crisis
Pak een willekeurig zelfhulpboek en lees eruit voor aan de Jezus aan het kruis. Of aan iemand op de IC met corona. Alle adviezen zijn belachelijk geworden. B... »
 
 
 
 
 

De kern
De kern
Set van 7 boekjes van Reinier Sonneveld:<br/>De kern, De bijbel, De vraag, Het leven, Het feest, Het licht, De kerk »
 
 
 
 
 

Bijbelse geschiedenis
Bijbelse geschiedenis
Deel 2 vertelt over de laatste dagen van Jezus' leven. Die dagen, die later<br/>door de kerk als 'De Goede Week' worden bestempeld, zijn heel nauwkeurig<br/>... »
 
 
 
 
 

#Jezus
#Jezus
Kun je weinig met die oude schilderijen in kerken en musea?Wil je gelovige kennissen, collega's, vrienden beter begrijpen?Zoek je verdieping en vraag je je a... »
 
 
 
 
 

Liedjesbijbel nr. 2
Liedjesbijbel nr. 2
Bijbelliedjes en bijbelverhalen voor een nieuwe generatie, dat is de Liedjesbijbel!In 'Dromen over later' volg je de spannende reizen van Jozef naar Egypte, ... »
 
 
 
 
 

Bijbelse Geschiedenis in woord en beeld
Bijbelse Geschiedenis in woord en beeld
Deel 1 gaat over de bekendste persoon op aarde: Jezus. 'Of hij was gek,of hij sprak de waarheid,' is weleens gezegd.Jezus wordt geboren in Israël tijdens de... »
 
 
 
 
 

Door dik en dun
Door dik en dun
“Door dik en dun – Vriendschap vieren” is de nieuwe CD (met 10 nieuwe liedjes voor kinderen) in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand 2018 en... »
 
 
 
 
 

Mosterd
Mosterd
Mosterd beschrijft, bespreekt, bedicht en tekent elke week een ander bijbels personage.Mosterd is een dagboek dat een verrassend licht werpt op het leven van... »
 
 
 
 
 

Eerlijk als goud
Eerlijk als goud
 »
 
 
 
 
 

De stilte van God
De stilte van God
Iedere gelovige kent het: je ervaart een periode God niet.Ook veel mensen in de Bijbel, onder wie Jezus, en lateregrote gelovigen, zoals Moeder Teresa, besch... »