Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Oma Toos schopt een rel
Oma Toos schopt een rel
'Ik vecht tot mijn laatste tand', zegt oma Toos als ze haar huis uit moet. En dat doet ze. Ze spijkert haar huis dicht en gooit zelfs met eieren. Maar het he... »
 
 
 
 
 

Oma Toos in opstand
Oma Toos in opstand
De bomen in het park moeten weg. Er komen winkels. Daar balen Marc en Fleur van. Arme bomen. Wie redt ze? Marc en zijn zusje hollen naar oma Toos. Kan zij ie... »
 
 
 
 
 

Vang me als ik val
Vang me als ik val
 »
 
 
 
 
 

Oma Toos grandioos
Oma Toos grandioos
'Ik vecht tot mijn laatste tand' zegt oma Toos als ze haar huis uit moet. En dat doet ze. Ze spijkert haar huis dicht en gooit zelfs met eieren uit het raam.... »
 
 
 
 
 

Bang voor de buren
Bang voor de buren
AVI 4 »
 
 
 
 
 

Stop de tijd!
Stop de tijd!
Job vindt het erg oneerlijk dat andere kinderen uit zijn klas wel nieuwe spullen krijgen en hij niet. Zijn ouders kunnen dat niet betalen.In het huis van hun... »
 
 
 
 
 

Spaans benauwd
Spaans benauwd
Op reis naar Spanje maakt Milo iets vreselijks mee: door een stomme vergissing verliest hij zijn ouders uit het oog. Gelukkig wordt hij opgevangen door een N... »
 
 
 
 
 

De vergeten vrouw
De vergeten vrouw
De vergeten vrouwDe vergeten vrouw is een indrukwekkend verhaal over vriendschap tussen vrouwen uit totaal verschillende culturen en een liefde die letterlij... »