Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Herfstsonate -4
Herfstsonate -4
November 1956... De Hongaarse opstand is uitgebroken. Emma van Boulogne, de dochter van Jantine, ontmoet Imre Arvay, een pianist die tijdens de Hongaarse ops... »
 
 
 
 
 

Het lied van het leven
Het lied van het leven
Het lied van het leven 1 van Margreet en Reina Crispijn, met de romans Het lied der seizoenen en Melodie der herinnering.<br/> <br/>Het lied van het leven is... »
 
 
 
 
 

Eilandliefde
Eilandliefde
De roman Eilandliefde van Reina Crispijn is feelgood met een vleugje spanning. Lerares Holly Sevenstern wordt in haar werk bedreigd en besluit daarom ontslag... »
 
 
 
 
 

Melodie der herinnering
Melodie der herinnering
De eerste jaren na de Tweede Wereldoorlog kampen de gezinnen van twee Nederlandse zusjes, Jantine en Berna, nog steeds met de gevolgen. De man van Jantine bl... »
 
 
 
 
 

Het lied der seizoenen
Het lied der seizoenen
De Tweede Wereldoorlog heeft grote gevolgen voor de gezinnen van twee zussen Berna en Jantine. Berna woont met haar man Antheun Gerlach en kinderen op De Kar... »
 
 
 
 
 

Huis te koop
Huis te koop
In 'Huis te koop' van Reina Crispijn wil hoofdpersoon Carlijn niets liever dan het huis kopen waarin ze ooit gelukkig was. Haar hoop is om er weer net zo gel... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 108
Jubileumomnibus 108
In de jubileumomnibussen worden steeds drie complete romans en twee korte verhalen bij elkaar gevoegd tot een heerlijke omnibus, die gegarandeerd voor urenla... »
 
 
 
 
 

Dochter van de sterren (in 2 banden)
Dochter van de sterren (in 2 banden)
Een eigentijds sprookjeNa een verbroken relatie vertrekt Hester Taminio naar Landsend, waar ze gaat werken voor de bekende schrijver Alexander Hagoort. Alexa... »
 
 
 
 
 

Zo puur als chocola
Zo puur als chocola
 »
 
 
 
 
 

Juliana
Juliana
Juliana
DE JONGE JAREN VAN
DE PRINSES DER NEDERLANDEN
Een schitterende, historische roman naar de gelijknamige EO-serie. Er wordt een aangrijpend beeld gesch... »