Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een ijzeren vlam
Een ijzeren vlam
Niemand had verwacht dat Violet haar eerste jaar aan het Basgiath Oorlogscollege zou overleven, ook zijzelf niet. Maar nu komt pas de echte proef. Er is een ... »
 
 
 
 
 

Wilder
Wilder
Het eerste deel van Rebecca Yarros' Renegades-serie, <i>Wilder</i>, gaat over Leah. Zij krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een cruises... »
 
 
 
 
 

Wat we achterlaten
Wat we achterlaten
<p>Georgia, de hoofpersoon in 'Wat we achterlaten' van Rebecca Yarros, moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding: ze is haar huis in New York, haar vr... »
 
 
 
 
 

De kleur van Colorado
De kleur van Colorado
<p>Camden Daniels, de hoofdpersoon in 'De kleur van Colorado' van Rebecca Yarros, zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij... »
 
 
 
 
 

Nova
Nova
Als lid van het Renegade stuntteam heeft Landon Rhodes de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en… professione... »
 
 
 
 
 

Onverwacht
Onverwacht
'Onverwacht' van Rebecca Yarros is meeslepend en sexy - zoals je van haar gewend bent. Grayson heeft het verleden naar de achtergrond gedwongen en heeft nog ... »
 
 
 
 
 

Reason to believe
Reason to believe
Als kleuterjuf Harper aanbiedt om tijdelijk pleegouder te zijn voor een jongen uit haar klas en zijn broertje, staat haar leven op z’n kop. Het wordt nog e... »
 
 
 
 
 

Nova
Nova
'Nova', het tweede deel van de The Renegades-serie van Rebecca Yarros, gaat over Landon. Als lid van het Renegade stuntteam heeft hij de bijnaam Nova. Hij is... »
 
 
 
 
 

Onweerstaanbaar
Onweerstaanbaar
'Onweerstaanbaar' van Rebecca Yarros is het vierde deel in de serie 'Flight & Glory'. Dit boek heeft dezelfde hoofdpersonen uit het eerste deel, 'Onverminder... »
 
 
 
 
 

Onverschrokken
Onverschrokken
Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is t... »