Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Van vrouw tot vrouw
Van vrouw tot vrouw
bekkenbodemklachten en vrouwelijke vitaliteit »
 
 
 
 
 

Echt zijn
Echt zijn
Als je jong bent, kun je alle kanten op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar hoe weet je welke kant jij op wilt? Wat echt bij jou past?

In dit boek komen ... »
 
 
 
 
 

De zonnegroet
De zonnegroet
De Zonnegroet is waarschijnlijk afkomstig uit de vedische tijd en dus zon drie tot zesduizend jaar oud de juiste datering is niet te achterhalen. In het oude... »
 
 
 
 
 

Herstel zelf je spierkracht
Herstel zelf je spierkracht
activeer je spierketens door kringspieroefeningen »
 
 
 
 
 

Yoga anders benaderd
Yoga anders benaderd
YOGA ANDERS BENADERD is gebaseerd op het werken met subtiele verbindingen in het lichaam. We hebben het dan over kringspier spierketen en diafragmarelaties. ... »
 
 
 
 
 

De kern van yoga
De kern van yoga
De kern van yoga is geen doorsnee yogaboek het onderscheidt zich door een totaal andere benadering. Het nodigt uit tot een ontdekkingsreis in het eigen licha... »
 
 
 
 
 

Yoga en geboorte
Yoga en geboorte
Rita Beintema yogalerares beschrijft de noodzakelijke voorbereidingen die het lichaam van de zwangere moeder soepel en ontvankelijk maken zodat het kind de ... »
 
 
 
 
 

Stilzitten
Stilzitten
Stilzitten en luisteren naar je innerlijk is ontdekken dat je zelf de weg baant de weg bent en ook nog diegene bent die de weg loopt. Stilzitten is niet doen... »